Jong Talent, hét spel voor jong volwassenen om zichzelf beter te leren kennen!

Jong Talent is een spel om jongeren en jong volwassenen te helpen bij bewustwording rondom allerlei levensvragen en – keuzes. Het spel is ontwikkeld om jong volwassenen te helpen bij belangrijke overgangen of als ondersteuning bij terugkomende thema’s uit hun leven. We verkennen samen je innerlijke belevingswereld door op een diepgaand niveau kennis te maken met je talenten en kwaliteiten. Door deze positieve benadering is de drempel laag om je over te geven aan dat wat zich aandient tijdens het uitvoeren en ontdekken van dit spel. Op deze manier kunnen we op een natuurlijke en ongedwongen manier toewerken naar een verdieping in jezelf wat betreft de hulpvraag waar je mee komt.

Daarnaast kan dit spel uitstekend worden ingezet als hulpmiddel om richting te geven aan je leven. We moeten op heel jonge leeftijd al zulke grote keuzes maken zoals profielkeuze en beroepskeuze. Jongeren twijfelen vaak tot het laatste moment, zelfs als ze al gestart zijn met een nieuwe opleiding. Het komt veel voor dat jongeren spijt hebben van hun keuze en alsnog een andere opleiding gaan doen.

Maar dit had ook voorkomen kunnen worden. Want dit spel helpt je om helderheid te krijgen in vragen zoals: wie ben ik nou eigenlijk, wat vind ik echt belangrijk, welke talenten heb ik eigenlijk, en hoe wil ik mij verhouden tot al deze talenten? Welke wil ik inzetten voor mijzelf en welke ook voor anderen? Dit zijn allemaal vragen waar we snel helderheid in kunnen krijgen. Dit maakt dat een ‘verkeerde’ schoolkeuze tot het verleden kan behoren.

Na twee tot drie sessies ben je weer op koers in jouw leven!

Financiële Vergoeding:

Per sessie van 1,5 uur: 

€105,00 incl. 21% btw (zakelijk excl 21% btw)