Recensies

Wat anderen zeggen...

De sessie’s met Maaike hebben ervoor gezorgd dat ik in ‘body and mind’ weer in contact sta. Zij heeft met mij onderwerpen behandeld waar ik van overtuigd was dat ik deze nooit zou kunnen veranderen. Ook is de liefde naar mijn geest, mijn lichaam en mijn omgeving gegroeid doordat zij de schoonheden toonde, zelfs in donkere tijden. Een wijze vrouw met een krachtige energie, bijzondere kijk op het leven en vooral het hart op de goede plaats.

MYRTHE

De online lessen van Maaike zijn voor mij als een vangnet. Hoe vaak ren je jezelf in het dagelijks leven niet voorbij, laat je alles buiten jezelf je beïnvloeden of zit je vast in je eigen hoofd? Met de meditaties en yogalessen heb ik een manier in handen om dit om te draaien. Zodra ik Maaikes warme, heldere stem hoor, ontspan ik en ben ik veel beter in staat voor m’n lichaam én geest te zorgen. 

Wij zijn enorm blij met de online lessen van Maaike.
We hebben nú de perfecte manier gevonden om yoga en meditatie daadwerkelijk te integreren in ons dagelijks leven, op een manier die helemaal bij ons past.  Dit is echt een mogelijkheid om meditatiever te gaan leven. Op ieder moment van de dag, wanneer het ons uitkomt, kunnen wij de
verstilling opzoeken onder de professionele en fijne begeleiding die we van Maaike zijn gewend in de live lessen. Alsof ze naast je zit! 
Dé manier om van yoga en meditatie een lifestyle te maken!

Voor Maaike

Maaike, wat ben je een mooi mens

Zo eerlijk, zo echt en oprecht

Wat heb ik veel van jou geleerd

Steeds weer je oprechte toewijding te mogen ervaren

Steeds weer je liefdevolle aandacht te mogen voelen

Steeds weer je respectvolle benadering te mogen meemaken

Hoe privé het onderwerp soms ook is

 

Voor mij ben je een enorme hulp in mijn zoektocht

Een bijzondere reisgenoot op dit stuk van mijn levenspad

 

Je laat me mezelf zijn

Je luistert naar mijn verhalen

Je weet me positief te stimuleren

Steeds met een vriendelijke zachtheid

Een zachtheid die zo kenmerkend is voor jou

En die me zo goed doet

Die me laat voelen, dat ik er toe doe

 

Lieve Maaike, dank je wel hiervoor

Ik hoop, dat je nog een heel eindje met me mee wilt lopen

GEDICHT VAN G. UIT LUNTEREN
Voor mij is het online volgen van een yin yoga les in combinatie met een meditatieles een heerlijke manier om thuis te ontspannen. Het voelt alsof Maaike naast je zit. Ik vind de online lessen een prachtige aanvulling op de live lessen: je kan zelf de tijdsduur, aandachtsgebied en keuze voor alleen yin, alleen meditatie of een combinatie maken. Je ontspanning op maat invullen zonder reistijd!!

Na eerst een persoonlijk traject bij Maaike te hebben gevolgd, adviseerde zij me mee te gaan doen aan yin-yogalessen. De lessen zijn een geweldig succes voor mij. Waardevol en belangrijk voor mij is de persoonlijke aandacht die Maaike geeft. Zij begeleidt liefdevol en met passie, er is geen enkele druk. In een ontspannen sfeer merk ik dat mijn geest en lichaam tot rust komen. Een partiële dwarslaesie kun je overwinnen, met dank aan Maaike.

R. TE EDE

De online meditatie lessen van Maaike zijn hartverwarmend en ontspannend. Door het gebruik van de meditatie thema-lessen kan ik beter in contact komen met de stilte in mij, zacht kijkend naar wat er zich in mij afspeelt. Na een les voel ik me weer vrij van alle zorgen die net voor het beoefenen van de online meditatie er nog volop op los woekerden. De meditatie en YinYoga lessen voelen online net zo vertrouwd als een fysieke les, maar met het gemak dat je thuis net even makkelijker tijd kunt maken om te gaan zitten. Even tijd voor jezelf! Op deze wijze is ‘meditatief zijn’ makkelijker te integreren in de dagdagelijkse afleidingen en wordt het makkelijker om me weer te focussen op dat waar het leven echt over gaat. Namasté Jeannette P.

Om te herstellen van een aantal nare gebeurtenissen in mijn leven waardoor ik nogal uitgeput was geraakt, kreeg ik van mijn werkgever de mogelijkheid om lichaamswerk te doen. Ik heb daarbij gekozen voor Mayin (waar ik al langere tijd yin yoga lessen volgde – en nog steeds volg). Maaike heeft mij met haar rijke achtergrond gecombineerde behandelingen gegeven, waarin ze naast Lomi Lomi massage de principes uit de yin yoga, systemisch werk, en andere intuitïeve lichaams- en geestgerichte methoden gebruikte. Ik heb hierdoor enorme sprongen gemaakt in de verwerking van de gebeurtenissen. Daarnaast heb ik ervaren hoe helend het is om met zoveel openheid, acceptatie en liefde aangeraakt te worden. Dankjewel Maaike…!

Voor mij zijn de online yin yoga en meditatielessen een zeer mooie aanvulling op de wekelijkse live lessen. Heel fijn om hier thuis mee bezig te kunnen zijn en dus vaker dan 1 x per week te kunnen doen. Ik ervaar het als ‘thuiskom’ momenten, uit je hoofd en in je lijf zijn, wat door het vaker beoefenen steeds makkelijker wordt en je steeds meer gedurende de dag kan gebruiken. Van harte aan te bevelen:-)

Ik ben zo blij met de online yoga lessen van Maaike. Door mijn drukke leven kan ik altijd maar één keer in de week naar de groepsles. Nu kan ik thuis de oefeningen doen en dat brengt zo’n ontspanning in mijn leven.  Maaike kan de houdingen heel goed uitleggen maar brengt zoveel meer,  een uitleg die je raakt in je ziel. Ik kan oprecht zeggen dat ik geestelijk en lichamelijk meer verdieping en ontspanning heb gevonden sinds de yinyoga en meditatie lessen van Maaike. – Ananda Bosch