Wie ben ik?

Ik leef en werk vanuit wie ik ben…
WIE IK BENWAT IK DOE

   Wie ben ik?

Mijn naam is Maaike , Ik ben inmiddels 54 jaar jong en sta in de bloei van mijn leven! Sinds 2017 ben ik gestart met dat wat mijn hart mij ingaf: mensen helpen terug te komen bij de kern van wie ze werkelijk zijn. Om dat te kunnen doen, mocht ik zelf de weg naar binnen gaan, in stilte, soms begeleid, zoekend maar vooral vindend hoe rijk het innerlijk leven van ons als mensen is. We zoeken soms onrustig buiten onszelf maar alles is er al, NU en HIER in mij, in jou! Deze vreugde probeer ik met hart en ziel uit te dragen en door te geven op allerlei verschillende manieren.

Ik werk en leef vanuit wie ik ben, in de kern. Ik probeer zo authentiek mogelijk te leven, dichtbij mijn gevoel en vanuit mijn hart. Dat is niet altijd even makkelijk, ook ik heb mijn uitdagingen in processen en toch merk ik dat er op een diepe laag een blijvende verandering heeft ingezet. Deze verandering heeft er mede toe bijgedragen dat ik de stap naar Ede heb gemaakt om het aanbod van Mayin verder uit te gaan breiden.

Ik maak op essentieel niveau contact met mensen en zie wie zij werkelijk zijn. Van daaruit help ik ze intuïtief zichzelf te ontdekken, zich te herinneren wie ze werkelijk zijn of willen zijn. Ik laat me raken en voel mee in afstemming om een gewenste manier van begeleiden te kunnen bieden. Hierbij zoek ik naar een juiste balans tussen humor en ernst.

Ruim twintig jaar heb ik opleidingen gevolgd en ervaringen opgedaan op allerlei gebieden. Mijn ‘reis’ begon bij regressies en geboortewerk begeleiden en inmiddels is daar heel veel bijgekomen (zie overig aanbod)

Ik leef intens, heb veel meegemaakt en voel me dankbaar voor dát wat het leven mij geeft. Steeds
meer word ik geraakt door het bijzondere en uitdagende samenspel tussen ‘goed’ en ‘kwaad’, donker
en licht, mannelijk en vrouwelijk om mij te helpen meer en meer vanuit verlichte compassie te
leven.

Vervuld van dankbaarheid, volg ik mijn pad en doe ik wat ik kan en mag doen.

Wat doe ik?

Wat ik doe en wie ik ben, komt in feite op hetzelfde neer:
Ik werk vanuit wie ik ben.

 

Ik begeleid mensen van alle leeftijden op alle gebieden: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Ik kan je helpen om weer in contact te komen met jezelf, een diepere laag aan te boren, om zo je heelheid weer te herinneren en in de ‘flow’ te komen. Om je talenten en kwaliteiten, op jouw unieke manier, vorm te geven in je leven. Ik kan je óók helpen om te helen wat in de weg staat om je volste potentieel te leven.

Ik loop als het ware een stukje mee, om blokkades te helpen doorbreken, om weer de vrijheid in jezelf te gaan ervaren. Zo bouwen we aan zelfvertrouwen en zelfliefde, om je eigen plek op aarde te kunnen ontdekken en ervaren.

Ik werk door middel van gesprekken en intuïtieve behandelingen. Onze vertrouwensband zie ik als een belangrijke schakel in de samenwerking. Mijn zuivere afstemming leid me vanzelf naar dat wat belangrijk is en aandacht nodig heeft. De manier waarop we verkramping vrij kunnen maken kan verschillen, maar alle sessies/gesprekken hebben een zelfde doel, namelijk: jou helpen herinneren wie je werkelijk bent en daar ook naar te gaan leren leven. Want je bent al vrij! Loslaten wat de flow in de weg staat, is een kunst die we mogen leren. Door mijn eigen pad van ontwikkeling ben ik ervaringsdeskundige om te weten hoe je dat kunt doen. Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met me op! Dan kunnen we samen kijken wat ik voor je kan betekenen.

     

      Bel met 06 27 85 86 77 of laat een bericht achter!