Wie ben ik?

Ik leef en werk vanuit wie ik ben…
WIE IK BENWAT IK DOE

   Wie ben ik?

Mijn naam is Maaike , 53 jaar jong en in de bloei van mijn leven!
Ik leef en werk vanuit wie ik ben.
Ik maak op essentieel niveau contact met mensen en zie wie zij werkelijk zijn. Van daaruit help ik ze intuïtief zichzelf te ontdekken, zich te herinneren wie ze werkelijk zijn of willen zijn.

Ik laat me raken en voel mee in afstemming om een gewenste manier van begeleiden te kunnen bieden. Hierbij zoek ik naar een juiste balans tussen humor en ernst.

Ruim twintig jaar heb ik ervaring op het gebied van coaching en (therapeutische) begeleiding. Ooit ben ik op jonge leeftijd begonnen in de verpleging. Ik kwam erachter dat de geestelijke kant van de mens mij meer boeide dan de zorg op lichamelijk niveau. Daarom heb ik me door de jaren heen bekwaamd in regressietherapie, familieopstellingen, Sjamanisme, hartcoherentie, (jong) talentspel, meditatie, yin yoga, orthomoleculaire voeding, lomi lomi massage, energetische therapie, magnetiseren, zijnsoriëntatie  en werken met de methode van Dr. Ryke Geerd Hamer. Uiteindelijk hebben we als mens te leren om te Zijn, met dát wat er is. Vergeving speelt hierin een cruciale en beslissende rol. 

Hiernaast ben ik een trotse moeder van twee prachtige dochters en voel ik me gelukkig met mijn levenspartner Egbert. We wandelen en verblijven veel in de natuur met onze trouwe viervoeter Noa. In mijn ‘pipi’ boshuisje neem ik regelmatig tijd voor mijzelf om helemaal bij te tanken.

Ik leef intens, heb veel meegemaakt en voel me dankbaar voor dát wat het leven mij geeft. Steeds meer word ik geraakt door het prachtige samenspel tussen ‘goed’ en ‘kwaad’, wat me helpt om vanuit verlichte compassie te leren leven. 

Vervuld van dankbaarheid, volg ik mijn pad en doe ik wat ik kan en mag doen.

Wat doe ik?

Wat ik doe en wie ik ben, komt in feite op hetzelfde neer:
Ik werk vanuit wie ik ben.

 

Ik begeleid mensen van alle leeftijden op alle gebieden: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Ik kan je helpen om weer in contact te komen met jezelf, een diepere laag aan te boren, om zo je heelheid weer te herinneren en in de ‘flow’ te komen. Om je talenten en kwaliteiten, op jouw unieke manier, vorm te geven in je leven. Ik kan je óók helpen om te helen wat in de weg staat om je volste potentieel te leven.

Ik loop als het ware een stukje mee, om blokkades te helpen doorbreken, om weer de vrijheid in jezelf te gaan ervaren. Zo bouwen we aan zelfvertrouwen en zelfliefde, om je eigen plek op aarde te kunnen ontdekken en ervaren.

Ik werk door middel van gesprekken en intuïtieve behandelingen. Onze vertrouwensband zie ik als een belangrijke schakel in de samenwerking. Mijn zuivere afstemming leid me vanzelf naar dat wat belangrijk is en aandacht nodig heeft. De manier waarop we verkramping vrij kunnen maken kan verschillen, maar alle sessies/gesprekken hebben een zelfde doel, namelijk: jou helpen herinneren wie je werkelijk bent en daar ook naar te gaan leren leven. Want je bent al vrij! Loslaten wat de flow in de weg staat, is een kunst die we mogen leren. Door mijn eigen pad van ontwikkeling ben ik ervaringsdeskundige om te weten hoe je dat kunt doen. Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met me op! Dan kunnen we samen kijken wat ik voor je kan betekenen. 

Mogelijke onderwerpen voor sessies zijn:

  • Moeheid
  • Herstel na ziekte
  • Depressie
  • Geestelijke verwerking van trauma’s of moeilijke perioden in je leven
  • (Onverklaarbare) pijnklachten van allerlei aard
  • Beter bij jezelf blijven en grenzen leren aangeven
  • Dieper leren voelen
  • Vanuit ontspanning en geluk leven
  • Vergeving

Bel met 06 27 85 86 77 of laat een bericht achter!