Meditatielessen

Bij Mayin kan je iedere donderdagmorgen (behalve in de schoolvakanties) GRATIS een half uur meedoen met een online meditatie. Interesse? laat het me weten!

De meditatielessen zijn op verschillende manieren vormgegeven. De basis techniek stamt uit de Dzogchen traditie, een stroming uit het Tibetaans Boeddhisme. Hierbij leer je  dat verlichting een gegeven is en altijd het startpunt waar vanuit je begint!

Hierin verschilt deze traditie in de leer met andere tradities waarin zich een pad vormt ‘op weg naar’.

De meditatielessen bij Mayin helpen je op een eenvoudige en doeltreffende manier om een verlichte vorm van levenskunst je steeds meer eigen te maken. 

Vanaf zondag 6 oktober is er iedere eerste zondagavond van de maand een Quantum groepsmeditatie van 20.00 tot 21.30 uur in de yoga studio van Mayin Ede.

Tijdens deze geleide meditatie begeleid ik je naar een diepe rust en innerlijke vrede. In dit wijsheid veld, wat de kern van ons wezen is, liggen alle antwoorden waar we naar zoeken buiten onszelf. 

Door de stilte in te gaan gaan we contact krijgen met deze antwoorden die er al zijn. Deze verwijzen naar het vervolg van ons uniek pad. Het bijwonen van deze meditatie kan zowel live als online. Kosten van deze meditatie zijn € 15,00

Bel met 06 27 85 86 77 of laat een bericht achter!