Meditatielessen

Bij Mayin kan je nu ook online meditatielessen volgen! Met een groeiend aantal lessen op de site, kan je naar hartenlust je meditatie praktijk opbouwen.

De meditatielessen zijn op verschillende manieren vormgegeven. De basis techniek stamt uit de dzogchen traditie, een stroming uit het Tibetaans Boeddhisme. Hierbij leer je middels de meditatielessen dat verlichting een gegeven is en altijd het startpunt waar vanuit je begint!

Hierin verschilt deze traditie in de leer met andere tradities waarin zich een pad vormt ‘op weg naar’.

De meditatielessen bij Mayin helpen je op een eenvoudige en doeltreffende manier om een verlichte vorm van levenskunst je steeds meer eigen te maken.

De meditatielessen bij Mayin duren 12 of 24 minuten lang en zijn afwisselend is stilte, met een voorgelezen tekst om te contempleren, of worden begeleid via een visualisatie. Ook hierin biedt Mayin voor iedereen iets, wat past bij jouw manier van praktiseren.

De meditatielessen bij Mayin worden als zeer aanvullend ervaren op de yoga online lessen. Een welkome manier om zo vaak als kan én wanneer jij het nodig hebt, te gaan zitten en te oefenen. Juist als het even tegenzit of als er iets speelt, is het fijn dat je onmiddellijk kunt oefenen!

De meditatielessen online van Mayin zijn een fijne aanvulling op je eigen praktische beoefening en helpen je om in deze bijzondere tijden je innerlijke rust steeds meer te vinden. Vanuit deze integratie kan je steeds meer je leven vorm geven zoals dit het beste bij je past. Het verleden laten zoals het is, de toekomst nog open en ongekend, sta je stevig gegrond als een berg in het Hier en Nu. 

Mijn naam is Maaike

Zullen we kennismaken?

Bel met 06 27 85 86 77 of laat een bericht achter!