Meditatie & Yoga Online

Meditatie & Yoga Online

Waarom zou je meditatie en yoga online volgen? Omdat het je helpt om de discipline van de beoefening vol te houden bijvoorbeeld! Want één keer per week een mindful moment voor jezelf is te weinig om het écht te leren integreren in je leven.

Door de yoga online te volgen, kan je op jouw moment, jouw eigen plek en op jouw manier de yoga beoefenen. Mayin yoga online is een platform wat vele lessen yoga en meditatie biedt, voor ieder wat wils. Bij de losse yoga houdingen kan je zelfs kiezen welk soort begeleiding je erbij wilt!

Bij de yoga online kan je ook een favorietenlijst maken zodat je eenvoudig en snel die ene fijne les nóg een keer kunt doen en snel kunt terugvinden! Veel yogi’s van Mayin yoga online combineren ook regelmatig een yoga les met een meditatieles samen: dé optimale manier om zo vaak als je wilt thuis te oefenen om zo de mindfulness meer en meer te integreren in je leven!

Mayin meditatie en yoga online is een uniek concept en afgestemd op jouw wensen in deze bijzondere tijd van verandering en transformatie!

Mayin meditatie en yoga online biedt verschillende abonnementen, aangepast en afgestemd op jouw specifieke behoefte. Met een ruim aanbod van lessen (ruim 60), wordt er vanaf januari 2021 om de week weer een nieuwe yoga- én meditatieles bij geplaatst. Echt iets om naar uit te kijken!

Kom tot jezelf bij Mayin meditatie en yoga online! 

Kijk voor de mogelijkheden bij ‘BESTELLEN’