Familie- / Systeem opstellingen

Op aanvraag kan er een opstelling georganiseerd worden die jou verder kan helpen in het helen van je onbewuste delen van je bewustzijnsveld en allen die daaraan verbonden zijn.

We staan niet op onszelf, we zijn onlosmakelijk verbonden met de mensen om ons heen. De primaire verbindingen, ouders, kinderen, zussen en broers maar ook naaste vrienden en buren, kunnen best wat uitdagingen geven op ons pad van bewust worden en heel worden.

Je wordt geboren in een familie ‘systeem’ waar je een enorme inprent meekrijgt tussen 0-7 jaar die de absolute basis vormt voor de rest van je leven. Al onze ervaringen verwijzen naar deze periode en zijn als het ware een soort ‘herhaling’/karma van deze ingeprente ervaringen.

Een familie opstelling kan enorme positieve veranderingen brengen daar waar het stagneert in de stroming van de verbinding die IS. We kunnen ogenschijnlijk verbinding verbreken, maar energetisch gezien is dat een onmogelijkheid. We zullen dan op deze diepere laag, onze eigen energie moeten voelen en neerzetten, om de verandering te creëren die we wensen. En dat kan!

Wanneer je het gevoel hebt dat je vastloopt in thema’s die in je familie spelen, of wanneer je merkt dat relaties stroef verlopen, afstandelijke zijn, of verbroken worden, dan zou je eens kunnen overwegen om voor alle betrokkenen op die diepere laag de mogelijkheid neer te zetten, om een positieve en gewenste situatie te gaan creëren. Uiteindelijk kan iedere betrokkene zelf kiezen, hetzij bewust of onbewust, wat hij of zij kan en wil doen met de verandering die gecreëerd is door de opstelling met de representanten. Ook al is ieder alleen verantwoordelijk voor zichzelf, het neerzetten van dit platform waarin heling plaats kan vinden voor alle betrokkenen, is enorm verrijkend en bevrijdend!

Duur: 1.5 – 2 u

Financiële investering: €175 – €225

Ik werk doorgaans met een vast team van representanten die volledig op elkaar ingespeeld en ingewerkt zijn. Doorgaans telt de groep 5-6 deelnemers.

Bel met 06 27 85 86 77 of laat een bericht achter!