Retraîte Yin-Yoga en Meditatie

Eén of twee keer per jaar organiseert Mayin een retraîte in het Klooster St Willibrordsabdij te Doetinchem. We zijn sociaal gezien in stilte, de maaltijden, de pauzes en alle tijd buiten het programma om, brengen we door in stilte.

Op de Zen zolder werken we echter ook met de leer van Boeddha. Altijd afgestemd op de deelnemers uit de groep. De tijd die we samen doorbrengen, in stilte en sprekend, is opbouwend, vernieuwend, doorbrekend op allerlei niveaus. Een stilte weekend van Mayin zal je in beweging zetten waar het nodig is, mentaal, fysiek, emotioneel en/of spiritueel. Na een retraîte kan je weer door, heb je veel mogen ervaren en zien en ook los mogen laten. Een ervaring die bij je blijft en die je nooit meer zult vergeten!

Naast het programma dat Mayin aanbiedt, zijn alle diensten van de broeders te volgen, mocht je daar interesse in hebben.

Het weekend start op vrijdag 18 u en wordt afgerond op zondag 16.30 u. De financiële investering in jezelf is €439,00 en dit is incl alle maaltijden, koffie en thee en op basis van een eenpersoons kamer met eigen badkamer.

Meestal vinden de stilte weekenden in Maart en September plaats. Kijk voor meer info bij de agenda in het menu of mail naar info@mayin.nl

Vanaf 2025 zal Mayin ook af en toe in het weekend een eendaagse retraîte geven in de studio van Mayin. Wanneer we zover zijn, zullen de data in de agenda van de menubalk te vinden zijn.

De eendaagse is voor mensen die niet een heel weekend vrij kunnen maken een verademing om tóch te proeven aan wat stilte voor je kan betekenen. We starten de dag om 9.30 u met een korte kennismaking en afstemming op de motivatie: wat wil je?

Daarna gaan we de stilte in en kan er van alles aangeboden worden om die stilte te verdiepen, zoals yin yoga, meditatie, een stukje leer van Boeddha, een oefening voor jezelf om de leer te ontdekken in jezelf. Kortom, alles draait om jouw thema, jouw vraag, die je de hele dag mee kunt nemen en kunt spiegelen aan alles wat er gebeurt bij jou en in  de groep op die dag.

We nuttigen samen een lunch in stilte, ook daar zijn we volledig naar binnen gekeerd voor een optimaal effect van de stilte. We ronden de dag rond 17 u af, waarna je als ‘herboren’ naar huis zult gaan.

Koffie en thee worden verzorgd. Lunch zelf meenemen. Wij zorgen voor een soepje. Verder mag je nog een schriftje en pen meenemen voor je notities.

Duur: 9.30 – 17.00 u

Financiële investering: €130,00 incl soep, koffie, thee en lekkers

Bel met 06 27 85 86 77 of laat een bericht achter!