Meting Vitaliteit met Bio Resonantie

Onze vitaliteit is belangrijk! We voelen ons beter en lekkerder in een vitaal en gezond lichaam. Met een meting Vitaliteit weet je hoe je ervoor staat op het gebied van lichamelijke gezondheid en kan je zien welke ontwikkelingen er te verwachten zijn in de toekomst, zodat je NU al kunt bijsturen om dit te voorkomen!

Gezondheid zullen we steeds meer in preventie moeten zoeken in plaats van symptoombestrijding achteraf. En op dit gebied is er al heel veel mogelijk.

Wanneer ik je meet met de betreffende bio resonantie apparatuur, bespreken we samen de meetresultaten. In de praktijk merk ik dat mensen ontzettend blij zijn om te weten hoe het ervoor staat én zijn mensen bereidwillig om er positief in te gaan leren sturen.

En vanaf dit punt beslis jij zelf wat je daarmee wilt doen. Ik geef je vrijblijvende adviezen en kan je ‘medicatie’ geven obv quantum veld resonantie (intenties) die een zelfde uitwerking hebben als werkelijk ingenomen stoffen. Ik werk daarbij met gezuiverd en gemineraliseerd water alsook met de enorme krachtige werking van plasma (deze laatste maak ik op verzoek zelf voor cliënten)

Een meting Vitaliteit geeft een duidelijke indicatie over je gezondheidsstatus, waardoor je een ingeslagen richting van het lichaam (pogingen  zo gezond mogelijk te blijven om te overleven, kan helpen veranderen.

Duur: 1.5 – 2 u

Financiële investering: € 120 – € 160

Bel met 06 27 85 86 77 of laat een bericht achter!