Jaartraining Vier je Vrijheid

De jaartraining Vier je Vrijheid is opgebouwd uit 10 losse weekend dagen (zaterdag of zondag) verdeeld over een jaar. Tijdens de dagen zijn we bezig om vanuit Zijnsoriëntatie inzichten te krijgen in de werking van onze eigen geest. Ons denken, of anders gezegd onze denkgeest, kent bepaalde ‘routes’ en heeft voorkeuren ontwikkeld om  te leren omgaan met moeilijke situaties. Hierin trekken we terug uit, vallen aan in of dissociëren onszelf van de situatie waar we in zitten. En zo leven we onbewust, want we hebben hier geen zicht op, ons verleden, terwijl we dat absoluut niet willen. Hoe doorbreken we dat?

In deze jaartraining leer je dit te gaan zien in jezelf zodat je gezondere keuzes kan gaan maken in de toekomst. De jaartraining vraagt een commitment van 10 keer en de dagen zijn niet los te volgen omdat er een opbouw zit in de theoretische achtergrond.

Zijnsoriëntatie is een mix van neuro psychologische wetenschap met de spirituele wijsheid vanuit de Dzogchen traditie (Tibetaans Boeddhisme). Een parel van een combinatie omdat het zowel ons westerse nuchtere denken tegemoet komt alsook de (deels) onbewuste gevoelswereld, als ook de zielsessentie vanuit de dzogchen traditie.

Het is deze combi van wetenschap en spiritualiteit die op een wezenlijk diep niveau werkelijk verandering kan brengen in je doen, denken en beleven!

Jaarlijks start er een groep in Ede en in Horst (Noord-Limburg). De financiële investering in jezelf is €1090,00 voor het hele eerste jaar. We werken met elkaar van 10.00 – 16.30 u. de lunch mag je zelf meenemen. Voor thee, koffie en lekkers wordt gezorgd.

Kijk voor de data bij de agenda

Bel met 06 27 85 86 77 of laat een bericht achter!