Hypnosesessie privé

Wil je definitief je relatie met eten veranderen? Wil je van je suikerverslaving af? Wil je graag afvallen en lukt het niet? Wil je van je angsten af, die jou beperken? Er is een mogelijkheid, die heel doeltreffend is: hypnose.

Hypnose is een normale bewustzijnstoestand waarbij het brein positieve instructies kan krijgen, om diep ingesleten patronen te veranderen.

Je zou kunnen zeggen dat in je onbewuste denken/je onderbewuste brein, een gewenste verandering gebracht kan worden, waardoor je gaat doen wat je ook graag wilt doen!

Hypnose is absoluut niet mysterieus of angstig. Je raakt de controle niet kwijt! Vaak is dit echter wel het beeld dat mensen erbij hebben. Hypnose is een hele effectieve manier om met het brein te werken, om definitieve verandering te bewerkstelligen.

Je bent onder hypnose minder kritisch en je pakt dingen sneller op. Daarom kan je met hypnose de ongewenste gevoelens en gedachten met een herprogrammering omzetten naar degene die je wél wilt. Hiervoor is een vertrouwen in de hypnotiseur van cruciaal belang om tot overgave te kunnen komen. Daarom neem ik ruim de tijd om helder te krijgen wat de kern is van jouw patroon/probleem, en kunnen we tijdens het voorgesprek bouwen aan dit vertrouwen.

Dit staat bij mijn manier van werken met mensen sowieso bovenaan. Werken aan een vertrouwensrelatie om zo toe te werken naar definitieve bevrijding van welk ‘lijden’ dan ook. Geestelijk en later ook lichamelijk (te zwaar zijn bijvoorbeeld of verslavingen)

Met Hypnose kan je een grote en blijvende verandering bewerkstelligen waar therapie niet toereikend meer blijkt.

Heb je interesse in een hypnose sessie, mail me dan voor meer info: info@mayin.nl

Duur: 1.5 u – 2 u

Financiële investering: €175 (standaard tarief)

Bel met 06 27 85 86 77 of laat een bericht achter!