(Jong) Talent spel

Sta je op een kruispunt in je leven en weet je eigenlijk niet goed wat je wilt? Of… wat je kunt? Of ben je burn-out geweest en weet je dat het anders moet, maar weet je niet hoe? Of ben je misschien aan een opleiding begonnen en kom je erachter dat het toch niet helemaal matcht? Dan is misschien het Talentspel wel iets voor jou?

Het spel is ontwikkeld o.b.v. archetypen vanuit het theoretisch gedachtengoed van Jung. Deze archetypen spreken tot ieders verbeelding, of je er nu wel of niet iets mee hebt. Omdat we werken met deze algemene beelden, is het vrij toegankelijk voor iedereen.

Het mooie en bijzondere aan deze manier van werken die ontwikkeld is door Willem Glaudemans, is dat het begint bij wat belangrijk is en dat ben je zelf! Vele andere testen kijken andersom, maar dit spel neemt je mee in opbouw tot de diepste lagen van jezelf, wie je bent, en van daaruit leer je verkennen welke talenten je al ontwikkeld hebt en kent maar vooral ook welke nog niet. En hoe is de samenwerking tussen de verschillende talenten? Wat willen ze en vragen ze en bieden ze?

In meestal twee sessies van 1.5 uur, heb je een helder beeld van jouw innerlijke talenten en krijg je duidelijke adviezen mee om verder te kunnen vanaf het punt waar je bent.

Duur: 2 x 1.5 uur

Financiële investering: € 240,00

Bel met 06 27 85 86 77 of laat een bericht achter!