Quantum meditatie

Eens per week wordt er gratis meditatie gegeven door Maaike die zowel online als live te volgen is. Een meditatie die vanuit aansluiting op het Quantumveld (oneindig bewustzijnsveld van Licht & Liefde), een prachtige verrijking biedt voor je ontwikkeling in Bewuster-Zijn. De meditatie duurt 30 minuten en is van 8.45-9.15 u op donderdagmorgen. Er is een vrije inloop. Na de meditatie start er een 2 uur les Masti Yin om 9.30 u. Dit is alleen toegankelijk voor yogi’s die een plekje hebben in de groep.

Daarnaast is er vanaf oktober 2024 iedere eerste zondag van de maand een Quantum meditatie van 20.00 – 21.30 u in de studio van Mayin (muv de schoolvakanties).

Tijdens de meditatie stem ik me af op het oneindige Quantumveld en doe zelf ‘een stapje opzij’. Hierdoor komt er informatie vrij, die beschikbaar is voor een ieder, die ik doorgeef en vertaal in hedendaagse woorden. In de praktijk blijkt dat mensen hier veel baat bij hebben in de vorm van inzichten en doorbraken in hun eigen proces. Aansluitend kan er een soort Q & A ontstaan, een interactie met de deelnemers, over het onderwerp wat aangesneden is. Dit alles gebeurt in een meditatieve afstemming die de spontane stroom van vrij bewustzijn stromend en vrij houdt.

Voor deze meditatie moet je je WEL AANMELDEN. Graag via de mail. De financiële investering in jezelf is € 15,00 incl thee en lekkers. Deze kan je contant of met pin betalen bij de entree. Wanneer er meer aanmeldingen zijn dan 30 mensen, zal ik je vragen een eigen meditatie kussen mee te nemen.

Aanmelden kan via info@mayin.nl

Bel met 06 27 85 86 77 of laat een bericht achter!