Individuele- en Relatiecoaching

Loop je vast in denken en/of voelen? Weet je niet hoe te handelen omdat je blijft twijfelen? Mis je helderheid en overzicht in het ‘verhaal’ waar jij je in bevindt? Betreft dit alleen jou of misschien ook wel een kind/vriend/partner?

Dan kan ik je helpen om weer koers te vinden in je leven. Wanneer we emotioneel of op het niveau van ons denken te lang vastzitten en niet tot een helderheid van inzicht komen, lopen we kans om teveel energie daarin te stoppen waardoor we een gevoel van leegte, depressie of onverschilligheid kunnen krijgen. We draaien dan, soms zelfs jaren achtereen, in cirkeltjes om de hete brij heen.

Als je dit herkent en je wilt ‘to the point’ maar wel liefdevol gespiegeld worden, dan ben je bij mij aan het juiste adres om te leren Zijn, precies zoals jij bestemd bent om te zijn. Wanneer je trouw bent aan jouw koers en opgelopen ballast kan zien in wat het is, ben je rijp om het ook los te kunnen laten. Dit is geen proces, maar een radicaal inzicht, wat je totale manier van Zijn ongelooflijk positief zal beïnvloeden.

Doorgaans geef ik deze begeleiding in mijn yogastudio. Sinds maart 2020 behoren wandelcoaching en zoom-sessies ook tot de mogelijkheden!

1 uur €80,00  incl 21% btw

Bel met 06 27 85 86 77 of laat een bericht achter!