Yin-Yoga op maat

Wil je meer persoonlijke aandacht tijdens de yoga, dan is een individuele les of een duo-les een mooi alternatief voor jou! Kwaliteit, dus kwalitatieve tijd, staat hier centraal.

Alleen of samen met een vriend(in) ga je dieper in op alles wat zich aandient tijdens een houding. Door de persoonlijke aandacht heeft deze vorm van begeleiding meer een coachend karakter en zal de uitwerking vele malen dieper zijn dan in een groepsles.

Individuele sessies zijn een mooie aanvulling op fysiotherapie, psychotherapie en andere (reguliere) geneeswijzen. Omdat we in alle lagen van ons bewustzijn werken, kunnen we op een dieper niveau inzichten verwerven en oude patronen losweken en zelfs doorbreken.

Yin Yoga leert je om te zijn met wat zich aandient in je leven.  Een proces van steeds meer openen  om ruimte te creëren in lichaam én geest! Mijn begeleiding kenmerkt zich door mijn jarenlange ervaring als energetisch –  en systeemwerker, waarbij ik op een afgestemde en liefdevolle manier jou inspireer om contact te maken, met wát zich ook aandient.

De financiële vergoeding is €70,00 incl. btw per uur. Wanneer je een duo-les neemt, deel je vanzelfsprekend deze kosten. Veelal reserveer ik 1,5 u tijd voor een individuele yogales (kosten €100,00)

Mocht je meer willen weten, dan hoor ik het graag van je!

Bel met 06 27 85 86 77 of laat een bericht achter!